آ

  • آب‌اندازی بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

  • آبکافت پروتئین ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

  • آبمیوه اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

  • آزمون خزش تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

  • آسیاب تیغه ای بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

  • آفات انباری استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

  • آلودگی فلزی بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • آلودگی میکروبی مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

  • آنتوسیانین بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • آنتوسیانین بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

ا

  • اتیلن دی آمین تترا استیک اسید اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

  • ارزش تغذیه‌ای ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • اسیدآسکوربیک اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

  • اصالت سنجی: مواد غذایی پودری بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]

  • افت وزنی روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]

  • ایمنی مواد غذایی بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • انبارداری اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 47-60]

  • انجیر رقم استهبان استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

ب

  • بادام کوهی بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

  • بافت اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

  • بافت ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • برنج سفید‌ مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]

  • برنج قهوه‌ای مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]

  • بیماری سلیاکی تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

پ

  • پسماند انگور بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]

ت

  • ترکیبات فنولی بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

ج

  • جایگزین چربی بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

  • جایگزین شکر اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]

  • جوانه‌زنی روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]

خ

  • خرما مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

  • خشک شدن مزرعه‌ای روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]

  • خشک‌کن پاششی نیمه‌صنعتی بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

  • خشک‌کن کابینی بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]

  • خصوصیات بازآبدار شدن اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

  • خصوصیات پخت بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]

  • خصوصیات رئولوژی و حسی مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]

  • خواص حسی ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]

  • خواص شیمیایی بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

  • خواص فیزیکی بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

ذ

  • ذخیره‌سازی تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

ر

  • رساندن تسریع یافته برنج بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]

  • رسیدن برنج بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]

  • رطوبت پوسته روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]

  • رطوبت نان ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • رفتار مکانیکی تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

  • روش سطح پاسخ ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

  • روش‌های غیر‌مخرب بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]

  • روغن زیتون بکر ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

  • رئولوژی پودر بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

ز

  • زاویه ریپوز بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

ژ

  • ژلاتین پای مرغ ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]

س

  • ساختار اسید چرب ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

  • ساکارز اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]

  • سدیم سیترات اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

  • سرب بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • سلیاک تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

ش

  • شاخص کاکس ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

  • شب پره هندی استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

  • شیرین کننده طبیعی بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]

ض

  • ضایعات بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

  • ضایعات پس از برداشت روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]

  • ضایعات روغن کشی تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 167-182]

ط

  • طبقه بندی کیفی ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

ع

  • عصاره گیاهی اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 47-60]

  • عصاره‌های گیاهی مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

غ

  • غذاهای رژیمی تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

  • غذاهای فراسودمند تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

ف

  • فیبر ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • فراصوت بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • فرآورده های آردی بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]

  • فرآورده های قنادی تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 167-182]

  • فرآورده های نانوایی تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 167-182]

  • فرآوری غیر حرارتی بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]

  • فرمولاسیون بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • فرمولاسیون تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 167-182]

  • فرمولاسیون کم‌چرب اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • فعالیت ضد قارچی مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

  • فعالیت ممانعت کنندگی ACE بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

ک

  • کلروپروفام اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 47-60]

  • کم شکر بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]

  • کنسانترۀ انگور ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]

ل

  • لبنیات بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

  • لیمو ترش اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

م

  • ماندگاری اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

  • متیل بروماید استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

  • محصولات جانبی فرآوری بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

  • مدل بورگر تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

  • مرکبات اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

  • میکروارگانیسم استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

ن

  • نان حجیم ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • نگهدارنده شیمیایی اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 47-60]

و

  • ویژگی های آنتی اکسیدانی اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

ه

  • هایپرسین بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

  • هالوفیت بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • هیدروکلوئید بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

  • هیدرولیز آنزیمی ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]